Trött

skriver när jag kommer hem inatt:) Take Care <3

Hemma igen och nyduschad

Nu har jag jobbat klart för det här dygnet :) nyduschad och fräsch igen. Ska visa er en rolig sak innan jag lägger mej på en dålig arkitekts arbete:D

Vem i hela världen är så dum att han inte tar bort stenen?? Man hade kunnat få plats med en fin trädgård eller ett till hus. Visst att dom som bor där kanske vill vara privata när man har grannens fönster 10 meter från sitt eget fönster men vem vill ha utsikt på en stor jävla sten då xD haha. Nej nån måtta får det iallafall vara :P



Natti natti allihop :D "hörs" i morgon igen!

Take Care <3

God morgon i efterskott

Eftersom jag inte var klar innan 5 igår så orkade jag inte gå upp tidigare och blogga men nu är ja på benen och har gjort dagens första arbetspass :) ska snart äta och dra iväg på nästa. Tycker nästan lite synd om mej själv, haha. Men nu är det bara idag och i morgon kvar som jag ska stå ut sen klirrar det gott i plånkan :D hahaha.
Nej nu ska jag äta kyckling, mums:P

 

Take Care alla Rockers <3


Najti Najti

Godnatt raringar. Nu har jag jobbat klart och duschat klart och ätit klart och nu ska jag sova så jag kan börja ännu en dag med mer jobb :D tur man har bra arbetskamrater annars hade jag gått under. Kan ju säga till er som inte vill ha ett slitsamt jobb för då är inte resturangbranchen något för er :D haha

Hittade en bild på mej och "min" förra pålle. Väckte gamla minnen det :')



Godnatt och Take Care <3

Torsdag och mer rock

nu är jag på jobbet:) trevligt trevligt. Skriver mer sen. Take Care <3

Sovit

Nu har jag sovit några timmar :) Behövs om jag ska jobba hela natten igen. Ni kanske tycker att det är tjatigt om allt jobb men kommer inte ha något annatt skriva om innan söndag då jag jobbar dygnet runt nu:) Men kan ju lägga in lite bilder så länge :)


Här har ni några roliga och intressanta bilder. Det är nämligen en tjej som bor några kilometer ifrån mej som tillverkar såna här fina träfigurer med pinnar som hon hittar i skogen och målar dem. Sen ger hon figuren ett namn och en personlig berättelse som hon skickar med dem när någon köper en figur :)

På första bilden ser ni Krigarhjärtat


På den andra bilden har ni Skogsnymfen. Vi har många av hennes skapelser och tycker dom är jätte fina och roliga :)



Take Care <3

Tre dagar till

Nu har jag jobbat första dagen och natten.. Är helt slut och kommer definitivt inte att orka tre dagar till men som tur är kanske jag får en ledig natt :)

på bilden är min älskling när han tar studenten :) det är han som håller i ölen XD haha

 

Take Care <3


Let´s GOO!

Nu ska jag gå till jobbet om 10 minuter :) ska bli jobbigt men också kul eftersom det är fryksdalsdansen. För er som inte vet vad det är så är det en slags festival vi har här i sunne varje år. Kommer bli smockfullt med folk och kommer ha fullt upp hela kvällen. Ikväll jobbar jag i resturangen där jag är svepare :) En svepare ser till att alla bord är tomma när inga människor använder det och att alla är nöjda:) Nej nu måste jag fixa det lilla jag har kvar så jag inte behöver stressa :P

Lite knasiga bilder jag tog när jag väntade på att maten skulle bli varm :D






Take Care <3


Fryksdalsdansen

Nu har jag gjort min första fryksdalsdansjobb och mer blir det. Drar iväg sen klockan åtta och jobbar till 2 inatt :S Jobbigt men man måste ju tjäna lite cash :D haha. Nu ska jag duscha och äta och sen bär det av. Lägger in en bild på dagens outfit.



Byxor från Gina Tricot och topp från Lindex :)



Take Care <3

Café Etage

Nu jobbar jag men kan inte skriva mer tyvär men skriver mer när jag kommer hem:) Take Care <3

En ny dag

Ny dag, mer jobb! Nu ska jag sticka ner och jobba om ca 10 minuter :S Jobbigt värre.. Slänger upp en bild på Amelia och min pålle som för övrigt är Amelias nu:) också kan jag mobilblogga senare:)



Take Care <3

Godnatt

Skriver godnattinlägget nu och förseglar det med en bild på mej och min älskling:) godnatt alla underbara människor! Take Care <3

Jobb

Ja ni gott folk:) nu mobilbloggar jag för första gången och hoppas att jag kommer att lyckas lägga in inlägget:d Haha! Kan visa en bild på jobbet i kiosken på kolsnäs också så lägger jag in en bild på etage i morgon också:) Men nu måste jag lägga mej för i morgon börjar en hård dag och då måste jag vara pigg och fräsch så jag orkar hela dagen och natten:) Take Care <3

Chips Dricka Tv & Dator

Ja ikväll är min sista lediga kväll dom närmast fyra dagarna och den njuter jag med 7up, Pringles och mina kära vänner Datan och Tvn:) Har även införskaffat mej ett nytt bodybutter från Hawaiian Tropic :) Är ingen fattiglappsprodukt vill jag lova och kostade några hundra men det är det värt för det fungerar verkligen:) Ska köpa deras lipgloss och after sun någon dag också och även en massa produkter från bed head för mitt hår skriker efter hjälp nu, haha :D Vad är eran favorithudvårdsprodukt?
Försökte lägga in lite bilder från där jag jobbar men tydligen så ville det sig inte så ska ta med kameran en annan dag så jag kan visa er runt lite på Cafét och i Kiosken:)






Take Care <3

Jobb jobb jobb

Idag vaknade jag ju som sagt ganska tidigt ändå om jag får lov å säga :D klockan 12 ringde Eline och frågade mej om jag ville jobba och det ville jag självklart. klockan 3 frågade även sandra mej om jag vill jobba på Kolsnäs så slutade 4 på Etage och ska äta en snabbis och dra iväg igen och jobba några timmar till :) Kan ju passa på att slänga upp en bild på dagens outfit :)


Här är min snygga Etage tröja. För er som inte vet jobbar jag på ett café :)


Här är en dålig bild på mina kläder iallafall. Vart dom kommer ifån finns i ett inlägg nedan :)


Detta är min snabba middag innan jag drar iväg till kiosken på kolsnäs och jobbar några timmar till :)
Bloggar mer när jag kommer hem :)


Take Care<3

Good morning :D

Nu har jag gått upp ur sängen och myst ner mej i soffan istället:D Men ska snart göra mej iordning för troligtvis kommer jag att få träffa min lilla pebapuuh några minuter idag och sen antar jag att jag ska få jobba :) beror på om sandra vill ha ledigt eller inte. Det är rätt skönt att få jobba ibland för man får ju betalt så kan man ju shoppa snygga kläder eller ut och resa (a) som jag och henrik och några vänner ska göra i augusti. Skulle väl vara passande med en liten hundvalp också snart när jag har tjänat storkovan :D haha nej då. Jag har redan en hund, en svart Finsk Lapphund med vitt på bröstet :)




På bilden nedan ser ni en Golden retriver :) sån vill henrik att vi ska köpa men jag tycker personligen mest bara att dom är hundar som jagar bollen hela tiden. Dom är inte så smarta som tex jakthundar osv :) Men som är fruktansvärt söta :D Nej nu ska jag slå på tvn och äta lite frukost.




Take Care <3


Göteborg

Kan ju passa på att visa vad jag köpte i trollhättan på köpcentret när vi åkte till göteborg :) Mamma köpte en Kia Sorento -06. Skitfin ;) lägger in en bild också för er som inte vet hur en sån ser ut :P


jeans linne och tröja från Gina

Shorts från H&M och glasögon från Cubus tror jag det va (a)





Där har ni en bild på bilen mamma köpte också :D SNÖÖGG!

Take Care <3


Vilken pudding !

Bli lite avundsjuk nu när jag visar min superba chokladpudding :D Får ju skryta med att jag nästan vispade hela grädden för hand ;)

För 2 portioner behövs (mej och min lillsiss i det här fallet)

1: 5 matskedar chokladpulver

2: 2 dl mjölk.

 


3: Vispa och ställ sedan in puddingen i kylskåpet undertiden du vispar grädden.

4: Vispa grädden

 


5: Så ska en någorlunda bra grädde vispas.



6: Såhär ser en annan liten pudding ut med grädde på nosen. Han är även lite skelögd (a)

Sen är det bara att äta upp puddingen :D jag ska nog även käka upp min lilla kissemiss för han är så söt!

 

Take Care <3


Header!

Ska få upp en header så fort som möjlgt men kommer förmodligen inte komma något innan fryksdalsdansen är över :) Jag råkar nämligen jobba precis hela fryksdalsdansen, känns ju lite halvsurt :/ men men.. måste ju tjäna lite extra cash nu när jag, Katarina, Robin och Henrik snart reser söder ut ;) Vart vi reser får ni veta lite senare men kan ju ge er en liten ledtråd, åksjuka kommer nog drabba oss. kan ni gissa vart vi ska ? (a)





Take Care <3


Lotta på Liseberg

Jag och syrran och våran lilla pissenisse ligger i soffan och kollar på Lotta på Liseberg. Trevligt sällskap men dock inte så trevligt tvprogram (a) Och pissenisse är för övrigt våran lilla kattunge som jag och mamma var och hämtade hos min lilla pebapuuh för 2 veckor sedan. Han heter Kasper men jag och mamma kallar honom för pissenisse :D SÖT va !
Ska göra lite chokladpudding snart så ska jag lägga upp lite bilder så att ni blir riktigt avundsjuka ;) hihi





Take Care <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0